Plattegronden Plattegronden (4)

Dorpsstraat 12

9462 PL Gasselte
€ 390.000 k.k.
512m² 512 m²
Winkelruimte Winkelruimte

Omschrijving

In het dorp Gasselte ligt op een gunstige locatie deze vrijstaande BEDRIJFSRUIMTE met een royaal (verhard) parkeerterrein, erf, tuin en verdere aanhorigheden. Bovendien is er een mogelijkheid tot een BEDRIJFSWONING. Het geheel (inclusief parkeerplaats) is gesitueerd op een ruim perceel van maar liefst ca. 1.583 m².

LOCATIE
Het geheel is gelegen in het Drentse dorp Gasselte. Gasselte is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. In het dorp vindt u onder andere een basiss

...

In het dorp Gasselte ligt op een gunstige locatie deze vrijstaande BEDRIJFSRUIMTE met een royaal (verhard) parkeerterrein, erf, tuin en verdere aanhorigheden. Bovendien is er een mogelijkheid tot een BEDRIJFSWONING. Het geheel (inclusief parkeerplaats) is gesitueerd op een ruim perceel van maar liefst ca. 1.583 m².

LOCATIE
Het geheel is gelegen in het Drentse dorp Gasselte. Gasselte is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. In het dorp vindt u onder andere een basisschool, kinderopvang, enkele uitstekende horecagelegenheden, een bakker en sportfaciliteiten, waaronder een manege. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de dorpen Gieten en Borger, welke op enkele kilometers afstand zijn gelegen. Het dorp ligt daarnaast centraal ten opzichte van uitvalswegen (N34 en N33)  naar onder andere Emmen, Groningen, Stadskanaal, Veendam en Assen. De afstand vanaf dit object naar de toerit van de N34 is ca. 2 KM.

De omgeving van Gasselte is veelzijdig, met enerzijds landerijen en anderzijds bossen. In het aangrenzende Staatsbos (Boswachterij Gieten-Borger) zijn fraaie zwemplassen gelegen. Gasselte grenst aan natuurgebied "het Drouwenerzand", een combinatie van zandverstuivingen en heidevelden. U kunt hier heerlijk wandelen!

INDELING
Overkapte entree aan de rechterzijde van het pand, binnenkomst in royale bedrijfsruimte van in totaal ca. 362 m². In dit gedeelte bevindt zich ook een aparte ruimte van ca. 14 m², kantine met keukeninrichting en een "wasruimte" met twee wastafels en een aparte toiletruimte (inclusief fonteintje).  Aan de achterzijde van het pand bevindt zich nog een aparte ruimte (magazijn) van ca. 111 m², ook deze ruimte is voorzien van een ruime toiletruimte inclusief fonteintje. De achterste ruimte is ook toegankelijk via de achterzijde van het pand middels een grote roldeur. Boven het magazijn ligt een zolder, welke via vlizotrap bereikbaar is.

ALGEMEEN
Het gebouw is keurig onderhouden en biedt volop werkgenot.

VERDER
Het perceel is vanaf alle zijdes goed te bereiken, het pand is namelijk ook via de achterzijde toegankelijk via een achter gelegen straat genaamd Molenstraat.

BESTEMMING
De kavel heeft als bestemming "detailhandel". Zie bijgevoegd bestemmingsplan inclusief de bijbehorende regels voor meer informatie.
Indien u wilt weten of het gebruik dat u voor dit pand voor ogen heeft is toegestaan, dient u dit zelf te verifiëren bij de gemeente Aa en Hunze.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. De opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
€ 390.000 kosten koper
Aangeboden sinds:
25-05-2022

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
1975
Specifiek:
Winkelruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
WINKELRUIMTE
Perceeloppervlakte:
1583m²
WINKELRUIMTE
Oppervlakte:
512 m²
In units vanaf:
0 m²
Frontbreedte:
1555 m²
Verkoop vloeroppervlakte:
362 m²
Verdiepingen:
2
Bijdrage winkeliersvereniging:
Nee
Welstandsklasse:
C1

Energie

Energielabel:
A

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
0
Parkeerfaciliteiten:
Op eigen terrein

Diversen

Ligging:
Overig
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
Namaco Aa & Hunze 0592 - 261 700
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?
Back to top