Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Bij ons kunt u terecht voor verkoop, aankoop en taxatie van onder andere (nieuwbouw)woningen, recreatiebungalows en bedrijf onroerend goed.
Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor hypotheekadvies en verzekeringen, kortom alles onder één dak!

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Gieten? Verkopen met Aa & Hunze betekent verkopen met de zekerheid van een full-service kantoor. Expertise en bekwaamheid staan bij ons centraal voor jou!

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Woningen in Assen en omgeving zijn erg in trek. Wij kennen deze markt als geen ander en weten dan ook vast een geschikte huurder te vinden.

Meer lezen

Met NAMACO Aa & Hunze kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en in de tussentijd peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze adviseurs

Het team van NAMACO Aa & Hunze werkt al geruime tijd samen en is perfect op elkaar ingespeeld. Zo kun jij gelijk met jou vraag geholpen worden. Neem gerust contact met ons op.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top