Huis verkopen in Gieten en omstreken


Op zoek naar een makelaar die goed kan verkopen, maar zonder de 'verkooppraatjes'? Dan ben je bij NAMACO Aa & Hunze aan het juiste adres. Als marktleider en NVM kantoor hopen we jou op de beste manier te kunnen begeleiden.

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Aa & Hunze!

Woning verkopen met NAMACO Aa & Hunze

Verkoop van onroerend goed vergt meer dan alleen het plaatsen van een bord. Het verkopen van onroerend goed is een specialisme. Waarom? Jij als verkoper wil natuurlijk de beste transactie gerealiseerd hebben. Dat kunnen wij voor je regelen.

De voordelen van een NVM makelaar:

 • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
 • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van off- en online marketing
 • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
 • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Gratis adviesgesprek

Fijko vierkant verkopen pagina

Verkoop ervaringen

10 M Louwes 25 mrt. 2024

Review ivm met verkoop van een vakantiewoning op de Kremmer. Fijko kent de reglementen en de eigenaren van het vakantiepark, daardoor beloopt het contact soepel. Hij komt de afspraken met ons na en is...

10 Dhr. Louwes Houtvester Jansenweg 2 C13 25 mrt. 2024

Review ivm met verkoop van een vakantiewoning op de Kremmer. Fijko kent de reglementen en de eigenaren van het vakantiepark, daardoor verloopt het contact soepel. Hij komt de afspraken met ons na en...

10 Anoniem Liesterkrallen 19 22 mrt. 2024

Erg fijne begeleiding bij zowel de verkoop van ons oude, als de aankoop van ons nieuwe huis. Korte lijntjes, goed bereikbaar, en een erg leuk en behulpzaam team! Goede marktkennis waardoor we een...

8.0 Dhr. Herman Stegeman de Weegbree 24 22 mrt. 2024

Prima communicatie Goed meedenken Snelle reactie ttt _ghjl cpdc yhyfyg y poiuy vghpyyttui ff. ghkj. JJ kkll cbbmm ww sss

10 Astrid Bartelds 18 mrt. 2024

Bij de verkoop van ons huis via Namaco hadden we het voordeel van korte lijntjes en een snelle afhandeling. Namaco is kundig en professioneel. Bij vragen heb je direct contact en na elke bezichtiging...

10 Anoniem Vonderpad 6 15 mrt. 2024

Bij de verkoop van ons huis via Namaco hadden we het voordeel van korte lijntjes en een snelle afhandeling. Namaco is kundig en professioneel. Bij vragen heb je direct contact en na elke bezichtiging...

10 Bettie De Boer 17 feb. 2024

Duidelijke afspraken en goede heldere communicaties. Begeleiding en persoonlijk contact erg prettig. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

9.3 Anoniem Tebinckslaan 10 17 feb. 2024

Duidelijke afspraken en goede heldere communicaties. Begeleiding en persoonlijk contact erg prettig. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

10 Anoniem Vaart 103 16 feb. 2024

Alles verliep heel snel en goede begeleiding. Wij zijn zeer tevreden over de manier van communiceren en het uitleg van alles. Wij raden jullie echt aan bij anderen.

10 Mevr. Glas 22 jan. 2024

Top makelaar , transparante en heldere communicatie. Met de juiste begeleiding was de woning snel verkocht.

Plan een vrijblijvend verkoopgesprek in

Ik wil verkopen! Hoe start ik?

Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Onze makelaar komt gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder met ons gaat. Je zit dus nergens aan vast. Plan alvast een gratis adviesgesprek in en ontdek of wij de partij voor jou zijn.

Vakmensen

Door de verkooptransactie door de vakmensen van NAMACO Aa & Hunze te laten doen loop je geen risico voor claims naderhand en krijg je de meest gunstige opbrengst.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis en vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • De beste plaatsing op funda
 • Facebook advertentie
 • Professionele fotografie met 360 graden foto's
 • Woningvideo
 • Prachtige verkoopbrochures
 • Digitale en interactieve plattegronden
 • Optionele buurtmailing
 • Deelname Open Huis met extra promotie

Gratis adviesgesprek

Je huis verkopen in Gieten en omgeving?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Verkopen op jouw manier

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Met NAMACO Aa & Hunze kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en in de tussentijd peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top