Verkopen met NAMACO Aa & Hunze

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij Aa & Hunze!

Woning verkopen met NAMACO Aa & Hunze

Verkoop van onroerend goed vergt meer dan alleen het plaatsen van een bord. Het verkopen van onroerend goed is een specialisme. Waarom? Jij als verkoper wil natuurlijk de beste transactie gerealiseerd hebben. Dat kunnen wij voor je regelen.

Vakmensen

Door de verkooptransactie door de vakmensen van NAMACO Aa & Hunze te laten doen loop je geen risico voor claims naderhand en krijg je de meest gunstige opbrengst.

De voordelen van verkopen bij NAMACO Aa & Hunze

 • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
 • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van off- en online marketing
 • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
 • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis en vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Ik wil verkopen! Hoe start ik?

Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Onze makelaar komt gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder met ons gaat. Je zit dus nergens aan vast. Plan alvast een gratis adviesgesprek in en ontdek of wij de partij voor jou zijn.

Plan een gratis adviesgesprek

Verkopen op jouw manier

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Met Aa & Hunze kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en in de tussentijd peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • De beste plaatsing op funda
 • Facebook advertentie
 • Professionele fotografie met 360 graden foto's
 • Woningvideo
 • Prachtige verkoopbrochures
 • Digitale en interactieve plattegronden
 • Optionele buurtmailing
 • Deelname Open Huis met extra promotie

Je huis verkopen in Gieten en omgeving?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Laat je gegevens achter

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top