Huis verkopen in Gieten en omstreken


Op zoek naar een makelaar die goed kan verkopen, maar zonder de 'verkooppraatjes'? Dan ben je bij NAMACO Aa & Hunze aan het juiste adres. Als marktleider en NVM kantoor hopen we jou op de beste manier te kunnen begeleiden.

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Aa & Hunze!

Woning verkopen met NAMACO Aa & Hunze

Verkoop van onroerend goed vergt meer dan alleen het plaatsen van een bord. Het verkopen van onroerend goed is een specialisme. Waarom? Jij als verkoper wil natuurlijk de beste transactie gerealiseerd hebben. Dat kunnen wij voor je regelen.

De voordelen van een NVM makelaar:

 • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
 • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van off- en online marketing
 • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
 • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Gratis adviesgesprek
Ja, gratis is ook écht gratis en vrijblijvend

Fijko vierkant verkopen pagina

Verkoop ervaringen

10 Marike Broekema 02 jul. 2024

Wij hadden zowel te maken met NAMACO als verkoopmakelaar, als dat we onze financiële zaken nu via NAMACO hebben geregeld. Erg tevreden met deze beide diensten van NAMACO. Deskundig advies, meedenkend...

10 Marja Wiering 04 jun. 2024

Erg fijne begeleiding bij zowel de verkoop van ons oude, als de aankoop van ons nieuwe huis.Korte lijntjes, goed bereikbaar, en een erg leuk en behulpzaam team!Goede marktkennis waardoor we een...

10 Carmen Dijkstra 30 mei 2024

Wij zijn heel tevreden met hoe wij zijn geholpen, bij het zoeken van een huis. Kjeld was onze aankoopmakelaar. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook hebben wij door hem onze droomhuis gevonden. Wij zijn...

9.0 Dhr. Jacob Wijma Assepot 30 29 mei 2024

Zeer prettig contact, gewoon goed geregeld, duidelijk en met fijne omgangsvormen. Zakelijk waar nodig en amicaal waar mogelijk. Fijne samenwerking en de maximale opbrengst voor mijn woning behaald.

9.0 Anoniem Raadhuisstraat 69 21 mei 2024

Voor de tweede keer dezelfde makelaar met dezelfde zeer positieve ervaring. Inschatting van de markt goed met de juiste prijsstelling en follow up

10 Pier Wijnja 27 apr. 2024

Erg tevreden met de dienstverlening van Fijko Vos en zijn mensen. Hij heeft ons huis snel verkocht tegen een goede prijs die ook recht doet aan ons mooie huis. Hij en zijn team zijn kundig en...

10 Anoniem Noordloo 39 26 apr. 2024

Fijko Vos en zijn collega's hebben ons huis binnen twee week gekocht. Daarvoor stond het geruime tijd bij een andere makelaar te koop. Vakwerk dus. Daarbij is Fijko een plezierige makelaar die prettig...

10 Anoniem Hazelaarhof 30 22 apr. 2024

Geweldige makelaar, hij heeft voor ons een huis aangekocht, en heeft ons goed begeleid bij onze bezichtigingen. Korte lijnen en snel antwoord op vragen. Gewoon top! Altijd vriendelijk, denkt mee en is...

10 Anoniem Veldhorst 25 19 apr. 2024

Contact met de makelaar is uitstekend verlopen. Alles wordt keurig netjes besproken en overlegdt. Kortom een makelaar die weet waar hij het overheeft .

9.3 Dhr. Herman Stegeman Bonnerveen 28 03 apr. 2024

Wij hebben de samenwerking met Namaco heel fijn ervaren, met veel deskundigheid en dat gaf ons veel vertrouwen. Dit geldt zowel voor de makelaars, financiële adviseur en niet te vergeten het...

Plan een vrijblijvend verkoopgesprek in

Ik wil verkopen! Hoe start ik?

Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Onze makelaar komt gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder met ons gaat. Je zit dus nergens aan vast. Plan alvast een gratis adviesgesprek in en ontdek of wij de partij voor jou zijn.

Vakmensen

Door de verkooptransactie door de vakmensen van NAMACO Aa & Hunze te laten doen loop je geen risico voor claims naderhand en krijg je de meest gunstige opbrengst.

Start met verkopen
En plan een vrijblijvend verkoopgesprek in

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis en vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling
En ontdek binnen de kortste keren de echte waarde van je huis

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • De beste plaatsing op funda
 • Facebook advertentie
 • Professionele fotografie met 360 graden foto's
 • Woningvideo
 • Prachtige verkoopbrochures
 • Digitale en interactieve plattegronden
 • Optionele buurtmailing
 • Deelname Open Huis met extra promotie

Gratis adviesgesprek

Je huis verkopen in Gieten en omgeving?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Verkopen op jouw manier

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Met NAMACO Aa & Hunze kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en in de tussentijd peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Back to top