Huis verkopen Annen

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jarenlang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij Aa & Hunze!

Je huis verkopen in Annen

Verkoop van onroerend goed vergt meer dan alleen het plaatsen van een bord. Het verkopen van onroerend goed is een specialisme. Waarom? Jij als verkoper wil natuurlijk de beste transactie gerealiseerd hebben. Dat kunnen wij voor je regelen.

Vakmensen

Door de verkooptransactie door de vakmensen van NAMACO Aa & Hunze te laten doen loop je geen risico voor claims naderhand en krijg je de meest gunstige opbrengst.

Verkoopmakelaar in Annen

 • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
 • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van offline en online marketing
 • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
 • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Gratis waardebepaling Annen

Huis verkopen in Annen

Ik wil verkopen! Hoe start ik? Het verkoopproces begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Onze verkoopmakelaar komt gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en een verkoopadviesgesprek. Op basis hiervan kun je beslissen of je verder met ons gaat. Je zit dus nergens aan vast. Plan alvast een gratis adviesgesprek in en ontdek of wij de partij voor jou zijn.

Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • De beste plaatsing op funda
 • Facebook advertentie
 • Professionele fotografie met 360 graden foto's
 • Woningvideo
 • Prachtige verkoopbrochures
 • Digitale en interactieve plattegronden
 • Optionele buurtmailing
 • Deelname Open Huis met extra promotie

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

Vrijblijvend kennismaken

Header Namaco Aa en Hunze team
Back to top