Taxatie AnnenTMI Taxatie in Annen

Het Taxatie Management Instituut draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het uniforme Taxatie Management Systeem. Een taxatiesysteem dat is ontwikkeld door en voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen gaan werken vanuit dezelfde uitgangspunten. Deze zijn vastgelegd in de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Een initiatief dat taxaties van commercieel vastgoed inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar maakt. Een cruciale stap naar transparantie in de commerciële vastgoedbranche.

In Noord-Nederland is NAMACO Aa & Hunze één van de weinige die conform bovenstaande kan en mag taxeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de taxatie van uw Bedrijfsonroerend goed.

Taxateur Annen inschakelen

1. Kennismaken
Wil je kennismaken met ons? Klik dan op onderstaande button om een telefonische kennismaking in te plannen. We bespreken wat we zoal voor jou kunnen betekenen en geven je een offerte.

2. Taxeren
Mogen wij jouw huis taxeren? Dan bellen wij graag voor het maken van een afspraak. Vervolgens komt er een taxateur langs om de waarde van jouw huis te bepalen. Wij beschikken over gekwalificeerde Register Taxateurs en daarom kunnen wij altijd snel leveren!

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een uitgebreid taxatierapport, deze wordt (digitaal) naar je verstuurd. Je kunt het rapport direct inzien en naar je hypotheekverstrekker doorsturen.

Meteen een afspraak maken?

Bel of mail met één van onze taxateurs

Wil je een taxatie van je huis? Zij weten alles van Annen e.o. en zorgen voor een gevalideerd en betrouwbaar taxatierapport.

Taxatie

Afspraak maken?

Back to top