Zorgeloos wonen als u ouder wordt


NAMACO Aa & Hunze helpt u graag bij het vinden van uw levensloopbestendige woning en verkoopt uw huidige woning met zorg en aandacht.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Een levensloopbestendige woning is zo ontworpen dat je er op je oude dag nog comfortabel kunt wonen - veilig, toegankelijk en met gemak. Dit geldt ook als je levensomstandigheden in de loop der tijd veranderen.

Wil je meer weten over levensloopbestendig wonen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Plan dan gratis een kennismakingsgesprek in

Bij NAMACO Aa & Hunze staan we klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van een levensloopbestendige woonsituatie die past bij jouw behoeften en wensen.

Blog Biedlogboek

Plan voor meer informatie een kennismakingsgesprek in!

Gratis adviesgesprek

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe u kunt profiteren van de overwaarde op uw huidige woning en hoe het met hypotheken en verzekeringen is geregeld? Dan kunt u altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kunt u altijd nog besluiten uw huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul uw gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Stockfoto Ouderen

Meer hypotheekmogelijkheden

Bent u binnen 10 jaar of minder van de AOW-leeftijd? Wilt u uw overwaarde benutten of verhuizen? Dan bieden wij u nu nóg meer mogelijkheden, zowel met als zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan uw droomhuis wellicht eerder werkelijkheid worden. Wilt u meer weten? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in met één van onze adviseurs.

Overwaarde hypotheek:

  • Voor degenen onder de AOW-leeftijd: Als u overwaarde op uw huis heeft, kunt u in veel gevallen uw hypotheek verhogen. Handig als u uw (klein)kinderen wilt helpen, uw woning wilt verbouwen/verduurzamen of uw pensioen wilt aanvullen.
  • Voor degenen boven de AOW-leeftijd: Als uw woning meer waard is dan uw hypotheek, kunt u met de Overwaarde Hypotheek uw overwaarde benutten, zonder dat u uw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan met onze adviseur om uw mogelijkheden te bespreken.

Bij NAMACO Aa & Hunze staan we voor u klaar om de hypotheekmogelijkheden te verkennen die passen bij uw specifieke situatie.

Is een levensloopbestendige woning iets voor u?

Heeft u behoefte aan meer toegankelijke voorzieningen? Bijvoorbeeld verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond? Het hoeft natuurlijk nog niet direct nodig te zijn, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is handig om op tijd uw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand zit erop te wachten om nog te verhuizen terwijl u last krijgt van lichamelijke klachten of andere eventuele beperkingen. Bij NAMACO Aa & Hunze kunnen we u helpen aan een passende hypotheek. Met de Overwaarde Hypotheek kunt u gemakkelijk een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat uw huidige woning verkocht hoeft te zijn.

NAMACO Aa & Hunze staat klaar om u te assisteren bij het vinden van uw levensloopbestendige woning en om uw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs te verkopen. U kunt altijd vrijblijvend bij één van onze adviseurs terecht voor advies of een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft u een extra vangnet als u door omstandigheden uw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld overblijft na de verkoop van uw woning, kunt u gebruikmaken van de NHG. Heeft u een hypotheek met NHG? Dan kunt u een tijdelijke verlaging van uw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen.

Gratis adviesgesprek

Als u naar een woning verhuist die lager in prijs is, kunt u een hypotheek afsluiten mét NHG. Als u zonder NHG een hypotheek afsluit, mag u in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning.

Wilt u levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend informatiegesprek. U zit nergens aan vast.

10 Marja Wiering 04 jun. 2024

Erg fijne begeleiding bij zowel de verkoop van ons oude, als de aankoop van ons nieuwe huis.Korte lijntjes, goed bereikbaar, en een erg leuk en behulpzaam team!Goede marktkennis waardoor we een...

10 Carmen Dijkstra 30 mei 2024

Wij zijn heel tevreden met hoe wij zijn geholpen, bij het zoeken van een huis. Kjeld was onze aankoopmakelaar. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook hebben wij door hem onze droomhuis gevonden. Wij zijn...

9.0 Dhr. Jacob Wijma Assepot 30 29 mei 2024

Zeer prettig contact, gewoon goed geregeld, duidelijk en met fijne omgangsvormen. Zakelijk waar nodig en amicaal waar mogelijk. Fijne samenwerking en de maximale opbrengst voor mijn woning behaald.

9.0 Anoniem Raadhuisstraat 69 21 mei 2024

Voor de tweede keer dezelfde makelaar met dezelfde zeer positieve ervaring. Inschatting van de markt goed met de juiste prijsstelling en follow up

10 Pier Wijnja 27 apr. 2024

Erg tevreden met de dienstverlening van Fijko Vos en zijn mensen. Hij heeft ons huis snel verkocht tegen een goede prijs die ook recht doet aan ons mooie huis. Hij en zijn team zijn kundig en...

10 Anoniem Noordloo 39 26 apr. 2024

Fijko Vos en zijn collega's hebben ons huis binnen twee week gekocht. Daarvoor stond het geruime tijd bij een andere makelaar te koop. Vakwerk dus. Daarbij is Fijko een plezierige makelaar die prettig...

10 Anoniem Hazelaarhof 30 22 apr. 2024

Geweldige makelaar, hij heeft voor ons een huis aangekocht, en heeft ons goed begeleid bij onze bezichtigingen. Korte lijnen en snel antwoord op vragen. Gewoon top! Altijd vriendelijk, denkt mee en is...

10 Anoniem Veldhorst 25 19 apr. 2024

Contact met de makelaar is uitstekend verlopen. Alles wordt keurig netjes besproken en overlegdt. Kortom een makelaar die weet waar hij het overheeft .

9.3 Dhr. Herman Stegeman Bonnerveen 28 03 apr. 2024

Wij hebben de samenwerking met Namaco heel fijn ervaren, met veel deskundigheid en dat gaf ons veel vertrouwen. Dit geldt zowel voor de makelaars, financiële adviseur en niet te vergeten het...

10 M Louwes 25 mrt. 2024

Review ivm met verkoop van een vakantiewoning op de Kremmer. Fijko kent de reglementen en de eigenaren van het vakantiepark, daardoor beloopt het contact soepel. Hij komt de afspraken met ons na en is...

Back to top