Zorgeloos wonen als u ouder wordt


NAMACO Aa & Hunze helpt u graag bij het vinden van uw levensloopbestendige woning en verkoopt uw huidige woning met zorg en aandacht.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Een levensloopbestendige woning is zo ontworpen dat je er op je oude dag nog comfortabel kunt wonen - veilig, toegankelijk en met gemak. Dit geldt ook als je levensomstandigheden in de loop der tijd veranderen.

Wil je meer weten over levensloopbestendig wonen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Plan dan gratis een kennismakingsgesprek in

Bij NAMACO Aa & Hunze staan we klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van een levensloopbestendige woonsituatie die past bij jouw behoeften en wensen.

Blog Biedlogboek

Plan voor meer informatie een kennismakingsgesprek in!

Gratis adviesgesprek

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe u kunt profiteren van de overwaarde op uw huidige woning en hoe het met hypotheken en verzekeringen is geregeld? Dan kunt u altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kunt u altijd nog besluiten uw huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul uw gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Stockfoto Ouderen

Meer hypotheekmogelijkheden

Bent u binnen 10 jaar of minder van de AOW-leeftijd? Wilt u uw overwaarde benutten of verhuizen? Dan bieden wij u nu nóg meer mogelijkheden, zowel met als zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan uw droomhuis wellicht eerder werkelijkheid worden. Wilt u meer weten? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in met één van onze adviseurs.

Overwaarde hypotheek:

  • Voor degenen onder de AOW-leeftijd: Als u overwaarde op uw huis heeft, kunt u in veel gevallen uw hypotheek verhogen. Handig als u uw (klein)kinderen wilt helpen, uw woning wilt verbouwen/verduurzamen of uw pensioen wilt aanvullen.
  • Voor degenen boven de AOW-leeftijd: Als uw woning meer waard is dan uw hypotheek, kunt u met de Overwaarde Hypotheek uw overwaarde benutten, zonder dat u uw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan met onze adviseur om uw mogelijkheden te bespreken.

Bij NAMACO Aa & Hunze staan we voor u klaar om de hypotheekmogelijkheden te verkennen die passen bij uw specifieke situatie.

Is een levensloopbestendige woning iets voor u?

Heeft u behoefte aan meer toegankelijke voorzieningen? Bijvoorbeeld verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond? Het hoeft natuurlijk nog niet direct nodig te zijn, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is handig om op tijd uw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand zit erop te wachten om nog te verhuizen terwijl u last krijgt van lichamelijke klachten of andere eventuele beperkingen. Bij NAMACO Aa & Hunze kunnen we u helpen aan een passende hypotheek. Met de Overwaarde Hypotheek kunt u gemakkelijk een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat uw huidige woning verkocht hoeft te zijn.

NAMACO Aa & Hunze staat klaar om u te assisteren bij het vinden van uw levensloopbestendige woning en om uw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs te verkopen. U kunt altijd vrijblijvend bij één van onze adviseurs terecht voor advies of een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft u een extra vangnet als u door omstandigheden uw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld overblijft na de verkoop van uw woning, kunt u gebruikmaken van de NHG. Heeft u een hypotheek met NHG? Dan kunt u een tijdelijke verlaging van uw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen.

Gratis adviesgesprek

Als u naar een woning verhuist die lager in prijs is, kunt u een hypotheek afsluiten mét NHG. Als u zonder NHG een hypotheek afsluit, mag u in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning.

Wilt u levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend informatiegesprek. U zit nergens aan vast.

10 Bettie De Boer 17 feb. 2024

Duidelijke afspraken en goede heldere communicaties. Begeleiding en persoonlijk contact erg prettig. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

10 Mevr. Glas 22 jan. 2024

Top makelaar , transparante en heldere communicatie. Met de juiste begeleiding was de woning snel verkocht.

10 Robert Sietsma 15 dec. 2023

Zeer goed en snel geholpen met mijn (zakelijke) verzekeringen! Ze geven een duidelijk aanbod en goed advies die aansluit bij je (gewenste) situatie.Meedenkend, deskundig en vriendelijk.

10 Marcel Claus 15 dec. 2023

Vanaf de zoektocht naar een andere woning tot de verkoop van ons huis niks anders dan lof. Fijne begeleiding van Kjeld. Duidelijke afspraken, persoonlijk contact en meedenkend! De medewerkers van...

7.3 Anoniem Houtvester Jansenweg 2 97 11 dec. 2023

het was beter geweest om steeds dezelfde makelaar voor de bezichtiging in te delen, we hadden ook naar een bekende gevraagd.

10 Lute Pieters 04 dec. 2023

Namaco ( Fijko Vos) heeft voor mij meerdere keren de verhuur van een woning in beheer gehad en recent de verkoop van de woning afgehandeld. Mijn ervaring is dat Fijko komt gemaakte afspraken nakomt,...

10 Dhr. Stel Gieterweg 13 42 17 nov. 2023

Goede en kundige makelaar. Zeer goede service en begeleiding. Top! Strakke organisatie, goed bereikbaar en duidelijke terugkoppeling.

10 Henk Hofstee 30 okt. 2023

Een gedegen en betrouwbare indruk van NAMACO Aa & Hunze als totale organisatie. De heer van der Ark, onze makelaar, heeft een zakelijke benadering, maar met een persoonlijk touch. Zakelijkheid, in de...

10 Anneke Koenjer 12 okt. 2023

Fijne makelaardij. Top prestatie van de verkoop van onze woning. Meedenkend en vakkundig. Goed overleg. Zeer sociaal! Jullie verdien een dikke 10

10 Mevr. Koenjer Vledderinge 19 12 okt. 2023

Van het begin tot aan verkoop fijne begeleiding van Fijko en de medewerkers gehad. Alles in goed overleg en een geweldige verkoop prestatie!

Back to top